Henrik Vuornos

Sukupolvenvaihdos. Nyt.

Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, mitä henkilötietoja Henrik Vuornoksen viestintä-, markkinointi- ja tukijarekisteriin kerätään ja miten niitä käsitellään.

Tietosuojasi on meille tärkeä. Mikäli sinulle herää kysymyksiä, voit aina olla meihin yhteydessä.

Kuka on rekisterinpitäjä ja mihin voit olla tarvittaessa yhteydessä?

REKISTERINPITÄJÄ: Oikea Suunta Ry (Henrik Vuornoksen tukiyhdistys)
OSOITE: Kansakoulukuja 3 A 3 krs., 00100 Helsinki
PUHELIN: 0442534444
E-MAIL: henrik.vuornos@gmail.com

Mitä henkilötietoja käsitellään ja miksi?

Käsittelemme seuraavia sinulta saamiamme henkilötietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot
  • Asuinalue
  • Osallistumishalukkuus vaalityöhön ja tukijalistalle
  • Suostumus henkilötietojen käsittelyyn

Henkilötietoja käytämme Henrik Vuornoksen ja Henrik Vuornoksen tukiyhdistys Oikea Suunta ry:n viestintään sekä kampanjointi- ja markkinointitoimenpiteisiin.

Käsitellyt henkilötiedot on kerätty sinulta itseltäsi, ja käsittelemme niitä antamasi suostumuksen perusteella.

Kuka tietoja käsittelee ja siirretäänkö niitä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Henkilötietojasi käsittelee ensisijaisesti Henrik Vuornos, hänen mahdollinen avustajansa sekä Oikea Suunta ry:n toimijat. Lisäksi henkilötietoja voivat käsitellä Henrik Vuornoksen nettisivujen ylläpitoon osallistuvat henkilöt.

Uutiskirjeiden lähettämisessä käytämme yhdysvaltalaista MailChimp-sähköpostipalvelua. Lisäksi henkilötietoja saatetaan väliaikaisesti käsitellä Googlen G Suite -palvelussa. Henkilötietojen siirto EU-alueelta Yhdysvaltoihin on sallittu sillä perusteella, että MailChimp ja Google ovat liittyneet mukaan EU-komission hyväksymään Privacy Shield-järjestelyyn. Lisätietoja MailChimpin tietosuojakäytännöistä saat täältä ja Googlen tietosuojakäytännöistä täältä.

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietojasi säilytetään enintään siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi niiden käsittelyyn. Suostumuksen peruuttamisen jälkeen henkilötiedot poistetaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa. Parlamenttivierailijoita koskevat lisätiedot poistetaan, kun niitä ei enää tarvita, mutta joka tapauksessa viimeistään kolmen vuoden kuluessa vierailun päättymisen jälkeen.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Voit milloin tahansa pyytää meitä:

  • vahvistamaan, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja, sekä pyytämään niistä kopion
  • korjaamaan mahdolliset virheelliset henkilötietosi
  • poistamaan henkilötietosi
  • rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä

Tässä kohdassa tarkoitetut pyynnöt voit tehdä sähköpostitse osoitteeseen henrik.vuornos@gmail.com

Voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn myös klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Mikäli et ole tyytyväinen pyyntösi perusteella tekemäämme ratkaisuun tai olet sitä mieltä, että tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi on loukattu, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Suomessa tietosuojaviranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 27.9.2018.