Henrik Vuornos

Moderni kokoomuslainen.

Tue aluevaalikampanjaani!

Uskon, että moni suomalainen ei ole erityisen innoissaan tulevasta maakuntahallinnosta. Laki on kuitenkin laki, jota alueilla on noudatettava. Siksi nyt on erityisen tärkeää keskittyä siihen, että tulevista hyvinvointialueista saadaan mahdollisimman toimivat.

Suomessa sosiaali- ja terveyspalveluihin käytetään vuosittain yli 20 miljardia euroa rahaa. Se, miten järkevästi näitä rahoja käytetään, on avainkysymys siinä, mikä on Suomen verotaso ja kuinka laadukkaasti toimivat palvelut Suomessa on. Jotta rahat riittävät ikääntyvän Suomen sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen, tarvitaan uskallusta kokeilla uusia toimintatapoja, sujuvaa yhteistyötä yksityisen ja julkisen sektorin välillä sekä kustannustehokkaita toimintatapoja.

Aluevaalit ovat uudet vaalit, joissa valitaan ensimmäistä kertaa päättäjiä. On ehdottoman tärkeää, että uutta hallintoa on rakentamassa puolueet, joille tärkeintä on laadukkaiden ja toimivien palveluiden rakentaminen, eikä hallinnon paisuttaminen.

Vaikuttavan vaalikampanjan tekeminen maksaa. Pyydän ystävällisesti tukea vaalikampanjaani. Jokainen lahjoitus on vie kampanjaa eteenpäin. Jo 10 eurolla saa nipun esitteitä jaettavaksi postilaatikkoihin, 500 eurolla yhden bussipysäkkimainoksen kolmeksi viikoksi.

Lahjoittaminen onnistuu helposti. Voit osoittaa tukesi joko MobilePaylla tai tekemällä tilisiirron tukiyhdistykseni tilille.


Lahjoittaminen MobilePaylla:
Vastaanottaja: 044 253 4444
Viesti: Vaalituki – lahjoittajan nimi

Lahjoittaminen tukiyhdistyksen tilille:
Vastaanottaja: Oikea Suunta ry.
Tilinumero: FI05 1745 3500 0218 70
Viesti: Vaalituki – lahjoittajan nimi

Tuki menee lyhentämättömänä suoraan tukiyhdistykseni Oikea Suunta ry:n tilille. Tuki käytetään kokonaisuudessaan vaalikampanjan tekemiseen.

Suuri kiitos tuestasi!